Array11 Dolgozz Külföldön! - Németországi, Angliai, Ausztriai, Svédországi állások

  Ausztriai állások

Ausztriai állások és munkák

Valós Ausztriai állások és munkák egy helyen


Ausztriai munkakeresés elott mindig tájékozódjunk a lehetoségekrol, kérjünk referenciákat a munkaközvetíto cégekrol. Ausztria közelsége vonzó célponttá teszi az ország munkaeropiacát a magyar munkavállalók számára. Az ausztriai jövedelmek még mindig jelentosen magasabbak a magyar fizetéseknél.
A magyar munkavállalók Magyarországon és Ausztriában is találhatnak számos munkaközvetítot. Ausztriában leginkább az építoipar és a vendéglátás azok a területek, ahova tárt kezekkel várják a külföldi munkavállalókat.
Végzettség és szakmai ismeretek nélkül gyenge német nyelvismerettel is lehet kisegítomunkát, segédmunkát vagy betanított munkát vállalni Ausztriában.
Télen az osztrák síszezon idején foleg téli idénymunkák jellemzok, ilyenkor foleg a vendéglátásban lehet a legtöbb ausztriai munkát találni.

Állások - külföldi állás, munka - Ausztria
(ausztriai állás, ausztriai munka, ausztriai munkák, ausztriai állások, osztrák állás, osztrák munka, osztrák állások, osztrák munkák, állás Ausztriában, állások Ausztriában, munka Ausztriában, munkák Ausztriában)

[Kínál] We are looking for reliable women to work as cleaners | Miss Merry - Cleaning Services
Megtekint
[Kínál] London belvárosába keresünk au pairt | Kate Wilson
Megtekint
[Kínál] Asztalosnak munkalehetőség Angliában 5 év munkatapasztalattal | Payrosa Joinery Ltd.
Megtekint
[Kínál] Sofőr / Futár állás Angliában hosszú távra | LTS Parcel
Földrajzi elhelyezkedés: DartfordURL: http://www.csomagkuldes.comÁlláspozíció leírása: Belföldes Futár / Sofőr munkakörre keresünk megbízható kollégát hosszú távra, angliai munkavégzésre, Dartford UK központtal. Szombattól-Keddig tartó, 4 napos munkahetet kínálunk. Társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges. Angliai vezetési tapasztalat előnyt jelent (3,5 tonnás furgon). Jelentkezzen hozzánk és legyen dinamikusan fejlődő csapatunk tagja. A jelentkezéseket egy Önéletrajz és kísérő levél formájában a jelentkezes@csomagkuldes.com e-mail címen várjuk.Jelentkezzen az álláshirdetésre
Megtekint
[Kínál] Magyar építőipari cég festőt keres, azonnali kezdéssel | Nopef
Megtekint
[Kínál] Autómosóba keresünk srácokat, akár azonnali kezdéssel | Hampton Wick Car Wash and Tyres
Földrajzi elhelyezkedés: LondonÁlláspozíció leírása: Sziasztok! Autómosóba keresünk srácokat, akár azonnali kezdéssel. Helyileg Kingtonban vagyunk SW London. Érdeklődni: 07593019652 / 02089433676 Vagy személyesen: Hampton Wick Car Wash and Tyres 7-11 Upper Teddington Road, Hampton Wick. KT1 4DL Weboldal: www.hamptonwickcarwash.co.ukJelentkezzen az álláshirdetésre
Megtekint
[Kínál] Ingatlankezelő/management cég "Handyman" kollégát keres Londonban | JulianCo Ltd
Megtekint
[Kínál] New Generation Couriers is looking for delivery drivers to work | Amazon
Megtekint
Megtekint
[Kínál] Live in aupair, mothers help and nanny álláslehetőség | Gen122
Földrajzi elhelyezkedés: AngliaURL: http://www.gen122.comÁlláspozíció leírása: Live in aupair, mothers help and nanny álláslehetőség az Egyesült Királyságban és Franciaországban. Cégünkről: Cégünk, a Gen122, egy az Egyesült Királyságban regisztrált társaság. Már több éve, hogy Au Pair/Mothers Help/Nanny pozíciókban háztartási alkalmazottakat biztosítunk Anglia, Wales és Skóciában élő családoknak. Az utóbbi időben, a fentebb említett pozíciókra jelentősen megnőtt a kereslet, így cégünk új piacok és lehetőségek felé szeretne nyitni, hogy tovább bővítse képzet személyi állományát. Cégünk professzionális segítséget nyújt a jelentkezőnek a jelentkezés kezdetétől fogva. Cégünk a jelentkezésért semmilyen díjat nem számol fel, ez a költség a munkaadó családokat terheli. Amit kínálunk: tevékenység jellegéből adódó kiemelt bérezés barátságos környezet valami új megízlelése egy más kultúrába való gyors beilleszkedés teljes ellátás biztosítása a munkakezdés első napjától angol nyelv fejlesztése felkészítő tréning elsősegély tanfolyam azonnali kezdés munkaadó (család) csere kérés/szükség esetén Főbb feladatok: elvinni/hazahozni a gyerekeket az iskolába/iskolából segíteni az házi feladat elvégzésében játszani a gyerekekkel elvinni a gyerekeket parkba, játszókörbe vagy egyéb tevékenységekre egyszerűbb ételek elkészítése mosni és a vasalni megágyazni a gyerekek ágyát takarítani a gyerekek fürdőszobáját rendben és tisztán tartani a konyhát, beleértve a söprést és felmosást egyszerűbb bevásárlás Szakmai elvárások: Alap fokú angol nyelvismeret Jókedv, rugalmasság Jó kapcsolatteremtő készség Dinamikus, motivált személyiség Önálló munkavégzésre való képesség Előnyt jelent: Jogosítvány előny (a gyerekek az iskolába való fuvarozása, illetve kisebb bevásárlások esetére) Munkavégzés helye: Egyesült Királyság, Franciaország Jelentkezés: A jelentkezéseket a gen122peterlizak@gmail.com email címre várjuk. Jelentkezni lehet még: http://www.gen122.com/?page_id=182 Elérhetőségek: Gen122 Limited Email: gen122peterlizak@gmail.com Website: www.gen122.com Recommended by the ‘Good Nanny Agency Guide’ Jelentkezzen az álláshirdetésre
Megtekint
 
DB: 24