Array11 Dolgozz Külföldön! - Németországi, Angliai, Ausztriai, Svédországi állások

  Ausztriai állások

Ausztriai állások és munkák

Valós Ausztriai állások és munkák egy helyen


Ausztriai munkakeresés elott mindig tájékozódjunk a lehetoségekrol, kérjünk referenciákat a munkaközvetíto cégekrol. Ausztria közelsége vonzó célponttá teszi az ország munkaeropiacát a magyar munkavállalók számára. Az ausztriai jövedelmek még mindig jelentosen magasabbak a magyar fizetéseknél.
A magyar munkavállalók Magyarországon és Ausztriában is találhatnak számos munkaközvetítot. Ausztriában leginkább az építoipar és a vendéglátás azok a területek, ahova tárt kezekkel várják a külföldi munkavállalókat.
Végzettség és szakmai ismeretek nélkül gyenge német nyelvismerettel is lehet kisegítomunkát, segédmunkát vagy betanított munkát vállalni Ausztriában.
Télen az osztrák síszezon idején foleg téli idénymunkák jellemzok, ilyenkor foleg a vendéglátásban lehet a legtöbb ausztriai munkát találni.

Állások - külföldi állás, munka - Ausztria
(ausztriai állás, ausztriai munka, ausztriai munkák, ausztriai állások, osztrák állás, osztrák munka, osztrák állások, osztrák munkák, állás Ausztriában, állások Ausztriában, munka Ausztriában, munkák Ausztriában)

Megtekint
Megtekint
[Kínál] Handyman/Karbantartó állás Londonban tapasztalattal | JulianCo Kft.
Földrajzi elhelyezkedés: LondonÁlláspozíció leírása: Ingatlankezelő/management cég nyugat- és délnyugat London környékén, ingatlanok felújítására kőműves és burkolás tapasztalattal rendelkező karbantartó kollégát keres. Minőségi burkolásban szerzett tapasztalat feltétel, egyéb szakiparokban való jártasság előnyt jelenthet (pl.: víz szerelés). Angol nyelvtudás nem szükséges. Amit kínálunk: versenyképes fizetés minden munkavégzéshez szükséges eszköz biztosítása (szerszámok, autó, stb.) bejelentett munkakör vagy egyéni vállkozói együttműködés fiatalos, dinamikus csapat Továbbá van lehetőség a munkavégzés környékén kis stúdió lakás bérlésére. Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését az info@julianco.co.uk címre.Jelentkezzen az álláshirdetésre
Megtekint
[Kínál] Takarító munka Angliában B kat. jogosítvánnyal angol nyelvtudással | Cath Services Ltd
Megtekint
[Kínál] Autószerelőknek munkalehetőség Angliában | Job4Life Kft.
Földrajzi elhelyezkedés: AngliaURL: http://www.job4life.roÁlláspozíció leírása: Autószerelőket keresünk Anglia-szerte, 6 hónapra szóló munkaszerződéssel. Fizetés: 1500 GBP, nettó, túlóra lehetőséggel. A szállást a munkaadó fizeti az első hónapban, utána ez a fizetésből lesz levonva, maximum 60 GBP hetente. A fizetés hetente lesz adva. Önéletrajzot a job4life.mures@gmail.com címre várunk!Jelentkezzen az álláshirdetésre
Megtekint
[Kínál] Careermakers Recruitment is looking for a dedicated waste pickers | Careermakers Zrt.
Megtekint
[Kínál] Telecoms - Cabling Operatives work in England | Blu Global Zrt.
Megtekint
[Kínál] Cabling gangs Telecoms UK | Blu Global
Megtekint
[Kínál] Festőt, ezermestert keresünk azonnali kezdéssel | Standbyman Egyéni vállalkozó
Földrajzi elhelyezkedés: BirminghamÁlláspozíció leírása: Azonnali kezdéssel festőt, handymant keresünk saját autóval. Versenyképes fizetés azonnali kezdéssel. Telefon: 07596409935Jelentkezzen az álláshirdetésre
Megtekint
[Kínál] We are looking for registered general nurses from Hungary | United Healthcare Solutions (UHS) Szervezet
Megtekint